Gökhan YAZICI Basın Açıklaması

MHP Erzurum Palandöken ilçesi aday adayı ahmet gökhan YAZICI'nın basın açıklaması


Ahmet Gökhan YAZICI
MHP Erzurum Palandöken Aday Adayı


HER ŞEY İNSAN İÇİN
-Basınımızın değerli mensupları,çok muhterem hemşehrilerimiz ve kıymetli dava arkadaşlarım hepinizi kalb-i saygılarımla selamlıyor,


Basın açıklamamızın başında Fiylistin’de yaşanan katliamdan da öte soykırımı,alışa gelmiş,sıradan çaresizliğimizi sembol ize eden cılız ve çaresiz haykırış kervanına,müsaadelerinizle bende katılmak istiyorum.


Yaşadığımız son yüz yılda dünyadaki akan kanın adı MÜSLÜMAN,soyadı ise TÜRK’tür.


-Dünyada ki akan kan ve gözyaşının adı Müslüman soyadı Türk olmasının sebebi dün Çeçenistan’da ,Karabağ’da,Afganistan’da ,bu gün ise Irak ve Filistin’de ,Hırıstiyanlar,Yahudiler,AB ve ABD İslam düşmanları değilmidir?Onlardır.


Hadi onlar,inanç ve insani sapkınlılarının gereği olarak,Belhum-Adalaşıp,lanetli kanlarına yakışanı yapıyorlar.





-Ya Amerika-Avrupa Birliği ve İsrail üçgeninin boyunduruğunda İslam ülkelerini idare eden sözde Müslüman idarecilerimiz?Ne yapıyorlar?


-Bakın onlar ne yapıyor:


“Allah indinde İslam’dan başka bir din yoktur” İlahi hükmüne rağmen yok olmadı medeniyetler arası ittifak adına onların gayr-i meşru dinlerini meşrulaştırmaya çalışmıyorlar mı?


- İktidarı öncesi,Avrupa Birliğini Hırıstiyan Birliği olarak nitelendirip,ABD’yi Siyonist emperyalist bir katil olarak dillendirip,iktidar olmadı mılar.


-Akabinde dönekliği değişimle açıklayıp,


-Cenabı Allah’ın hükmünce mealen özellikle,”Yahudileri.kafirleri dost edinenleri bizden olmadığı,zındıklıkla eş değer tutulduğu” hükmünü biçe sayıp ABD’yi dost ve müttefik ülke ilan edip,onun koordinatörlüğünde.israili de içerisine kapsayan


-Ortadoğu projesinin eş başkanlığına soyundular,ve stratejik ortaklık hukukuna binaen askeri antlaşmalar imzaladılar.


-Ve yine başta Arap ülkelerini ve ülkemizi idare eden sözüm ona müslüman idareciler zengin yer altı ve üstü kaynaklarını,topraklarını ruhlarıyla beraber,bu lanet ülkelere sattılar. Ve satmaya devam etmekteler.


-Ve bizde siz değerli basın mensuplarının aracılığı ile biz Müslümanları idare eden yöneticilerimize ve kamuoyunun vicdanına sesleniyor ve soruyoruz?


-Bu gün,Müslüman kanının akması karşısında,yani her Müslüman’a cihadın farz olduğu noktada ne oldu da ne değiştide dost ve müttefik ülke oldular?


-Bunlar değilmi Irak’da ki kadınlara,kızlara tecavüz edip sonra öldüren?


-ABD,AB ve İsrail üçlüsünün boyunduruğunda Müslümanları yönetip,


-O ülkelerin yaptıkları tecavüz ve katliamları,hem bu dünyada hem öteki dünyada vebalinden kurtulubaleceyinizi mi sanıyorsunuz?


-O Iraklı,Filistinli çocuklar yakanıza yapışacak,tecavüze uğramış kızlar ve kadınlar Allah indinde sizden hebap soracak!


Hesap sorulanlardan Mevla bizi eylememesi dileklerimle.






“Beyinler ürperir ya rab!Ne korkunç İnkılap olmuş,


Ne din kalmış ne iman,Din harap,İman Turab olmuş,


Mefahir kaynasın gitsin de,vicdanlar kesilsin lal,


Bu izmihlal-i Ahlak yürürken ,durmaz istiklal,




Dörtlüğü ile merhum mehmet Akif Ersoy’u rahmetle anıyorken,cümle islam alemini yöneten lederlere,NATO ve BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’e sesleniyoruz!


“YA BU KANI SİZ DURDURUN! YA DA MÜSLÜMANLAR DURDURACAK!”




Kıymetli Basın Mensupları ,Muhterem Hemşehrilerimiz




29 Mart Belediye başkanlıkları seçimleri için Erzurum Palandöken ilçesinden,


Mensubiyetinden her dem şeref duyduğum Ülkücü Türk Milliyetçiliği davasının,yalnız ve tek siyasal organizasyonu Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olmamızın onurunu ve heyecanını yaşıyorum.


Aday adaylığımızın,önce ülkemize.aziz türk milletine daha sonra davamıza ve tüm Ülküdaşlarımıza .akabinde de şahsımıza hayırlar getirmesini Cenabı-ı Allah’dan niyaz ediyor ve diğer aday adayı ağabeylerimiz,ülküdaşlarımız içinde hayırlı olması dileklerimle başarılar diliyorum.


Niçin aday oldunuz sorusuyla da sık sık muhatap oluyoruz belediyecilik bağlamında birazdan ulaşılabilir hedeflerimiz doğrultusunda uygulanabilir projelerimizle cevap vereceğiz.


Fakat ondan önce :


Dün Diyarkabır’da “Kürt kimliğini ,Kürt haklarını,Kürt dilini, geçmişte tanımayanlar.Bu gün tanımakdadırlar.Gün gelecek bu bölgeyi kürdistan olarak da kabul edecekler”diyen “Ne Kürtü,dönme,devşirme osman Baydemir haininin,kravatlı teröristin bile ihanetinin karşılığını,fazlası ile yaşadığı şehre,Diyarbakır’a aldığı bir ülkede,,


Suskunluğu asaletinden olan.milletine ve devletine satadakatı ve bağlılığından kaynaklanan ,ayranı kabarınca da.Kurtuluş Destanları yazan Erzurum’un asaletinin.sadakatinin,meşagatinin bedelini alacaklısı olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletinden ve Hükümetinden Milletimizden alacağımız destek,inanç ve kararlılıkla fazlasıyla almaya çalışacağız.


Bunun içinde bir dönem belediye başkanlığı yapacakmışçasına,ilçemizin ve Erzurum’un makus talihini değiştirecek kararların ve projelerin altına bize siyaseten ve ikbalen ne ye mal olursa olsun tarihi imzamızı atmaya çalışacağız.


Erzurum’un bu hak talebi karşısında hangi siyasi irada olursa olsun destek verenide veya vermeyenide halkımızla kamu oyu önünde onların vicdanlarını baş başa bırakacağız.O siyasi iradenin bu halkın karşısına tekrar çıkamamasını sağlayacağız.


Kıymetli basın mensupları,muhterem hemşehrilerimiz


Başkan adayı olabilip ve belediye başkanı seçilebildiğim takdirde şahsımın kullanıp uygulamaya çalışacağım,


Her iki durumda da seçilemediğim takdirde,hangi siyasi iradeden olursa olsun ilçemize hizmet götürmek üzere seçilen başkanın kullanabilmesi ve uygulayabilmesi için içerik ve detaylarının önümüzdeki günlerde kapsamlı bir şekilde açıklanmak üzere,


MİLLETİ YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN
Atasözünün ve


“HERŞEY İNSAN İÇİN”
sloganının eşliğinde




PALANDÖKEN GELİŞİM PROJESİ(PAGEP)
Ana başlığı altında ilçemizin problemlerinin tespit,ve çözüm önerilerine yönelik,proje çalışmalarımızın alt başlıklarını siz kıymetli basın mensupları aracılığı ile hemşehrilerimizle paylaşmak istiyorum:




1.MAHALLE-KÖY-KENT MECLİSİ PROJESİ
“Temsilde adalet,yönetimde istikrar”


2.GELENEK DEN GELECEĞE:KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ;
“Sen istersen o bir hayal değildir”


-Palandöken ilçemizin,Abdurrahman Gazi,Kazım Yurdalan,Maksut Efendi,Harput,Toki ve kooperatifleşme anlamında da alt yapısı,yeşil alanları,oyun parkları,spor alanları lie kentsel dönüşüm projesinin öncelikli uygulanmaya çalışacağı mahallelerdir.


-Yine ilgili mahallelerin belediye hizmetlerinden daha rahat yararlanmaları için bu mahallelerin ortak merkezinde belediye ek hizmet binası faaliyete geçirilecektir.


-İmar iskan evleri bölgesindeki evlerin kentsel dönüşüm kapsamında projelendirilmesi,


-Eski Yimpaş mağazası bölgesinin hukuki ve maliyet hesabı yapılarak AB hibe programı kapsamında engelliler,yaşlılar,ev hanımları,gençler ve çocuklar için rehabilitasyon merkezi projesi uygulanması,


-Palandöken esnafı ve işletmecisinin yastık altı sermayesini istihdama ve yatırıma dönüştürmeyi düşünenler için devlet garantisinde Belediye halk ortaklığı ile yeni yapılanlara altarnetif alışveriş merkezi projesi




3.7’DEN 70’E SİVİL TOPLUM PROJESİ
“Yeterki istemesini bil”Sahne senin Erzurum!


-Bu makus talih bizim için bir kader değil.Basiretsizliktir.Sloganıyla,




Toplumsal değişimlerin,bir tek gücün eliyle değil toplumun ağırlıklı etisiyle gerçekleştiği,kararların topluma rağmen değil,ortak bir mutabakat ile alındığı demokrasiler,kuşkusuz tüm dünyada arzu edilen yönetim şekilleridir.Bu gerçekten hareketle AMAÇLARIMIZ:


Kurulacak sivil toplum kuruluşları ile çalışmalarımız üzerinde halkın denetimini etkili kılmak.Yapacağımız bütün çalışmaların “insan odaklı” olmasını sağlamak.


-Belediye çalışmalarımızla ilgili olarak kamuoyu oluşturmak,halkın taleplerinin dile getirilmesine yardımcı olmak.


-Yönetim deneyimi olan bireylerin yetişmesini sağlamak.


-Belli hizmetlerin gerçekleşmesin,palandöken ilçesine hitap edecek,toplumun her kesimini temsil eden sivil toplum kuruluşlarının kurulmasına zemin hazırlanarak,Palandöken belediyesi olarak kurulan sivil toplum kuruluşlarına çalışmalarında ve yer temininde öncülük etmek.


4.SILA-İ RAHİM DÖNÜŞ PROJESİ
“Hadi gel Erzurum’a gel”


-Erzurum yıllardır sosyal-kültürel-ekonomik ve beyin gücü anlamında nitelikli göç vermektedir.


-Diyer taraftan ise eruzurum’da ki başta işsizlik,ekonomik darboğaz ağır iklim ve yaşam koşullarına rağmen belirli odaklar tarafından cazibe odağı haline getirilmekte,niteliksiz göç alınımına maruz kalmaktadır.


Bunların ve benzeri sebeplerin sosyolojik,demografik,ekonomik,siyasal,kültürel sebepleri bilimsel açıdan araştırılıp bir taraftan nitelikli gidişin önüne geçmek diğer taraftan niteliksiz gelişimde önünü kesmek üzere gidenlere NEDEN gelenlere ise NİÇİN diyeceğiz.


-Erzurum’da yetişip,herhangi ne sebeple olursa olsun Erzurum’dan ayrılan Erzurum’lulara ‘Sıla-i rahim’in farz olduğunu hatırlatarak,


-Erzurum’a ve ilçemize yatırım yapmaya davet edeceğiz.


-Erzurum dışındaki Erzurum’luların ve Erzurum’da yaşamış Erzurum sevdalılarının şehirden bağlarını koparmayacak,palandöken devre mülk projesini devreye sokacağız.


-Yılda üç kere Erzurum sevdasını içinde hisseden bütün dışarıdaki Erzurum’luları,Erzurum’lularla buluşturacak,


1.23 Temmuz daki kongre heyecanı ve kararları


2.12 Mart da kurtuluş heyecanını yaşamak ve yaşatmak


3.29 Ekim varoluş destanının yeniden yazmak üzere toplantı ,kongre ve sosyal faaliyetler gerçekleştirmek




5.TOPLUMSAL SORUMLULUK PROJESİ
“Şahlanacaksan bugün şahlan Erzurum!


Yarın sürünecek yer bulamazsın.!”




-Bu belediye benim belediyem projesi


-Yerel yönetimler konusunda çok ileri gitmiş ülkelerde projeler ‘ben değil biz’ projeleri şeklinde uygulanmaktadır.


-Halkın en üst seviyede yönetime katıldığı yerel yönetimlerde şeffaflık ve başarı kaçınılmazdır.


AMAÇ:


Yerel yönetimlerin etkinliğinin bir hayli önem kazandığı günümüz dünyasında;belediyecilikle ilgili çalışmalarımızı daha verimli,daha etkili kılmak,çalışanları mutlu ve halkı memnun etmek suretiyle başarıları kalıcı hale getirmek,Belediye ve halk arasında,sistematik kuralları olan bir çalışma ilişkisi ve ortamı kurmak.


HEDEF:


Belediye ile halk arasında,bilgi alışverişini sağlayacak bir yapı kurmak


Halkta,belediye yönetiminde söz sahibi olduğunu bilincini oluşturmak


Yapılacak çalışmalarda “gönüllülük esası”na dayalı olarak,belde sakinlerinin bilgi ve deneyiminden faydalanmak.


Yörede ikamet eden sezmenlerde “BU BELEDİYE BENİM BELEDİYEM” bilincini oluşturmak.


6.GÖKKUŞAĞI PROJESİ
“Birlikde Rahmet ayrılıkta azap vardır.” “hepimiz bir kilimin desenleriyiz!” ilahi hükmü ve sloganı etrafında


-Ülkesi ve Milletiyle devletine bağlı,birlik ve beraberlik yanlısı hemşehrilerimiz içerisinden toplumun her kesimini temsilen kanaat önderlerinin bünyesinde görev alacağı vakıf çalışması yapılarak toplumun her kesimine yönelik birlik beraberlik sosyal,kültürel etkinliklerle oluşturmaya çalışacağız.


7.İMC PROJESİ
“Komşusu açken tok yatan bizden değildir” Hadisi Şerif-i ve “Bir olalım!iri olalım!diri olaalım!” sloganı ile


-Sığınma ve Huzurevi projesi


-Evde hasta bakım projesi


-Aş evi projesi


-İMC sosyal yardımlaşma projesi


-Engelliler Rehabilitasyon merkezi


-Çocuk işçiliğinin engellenmesi projesi


8.PALANDÖKEN EĞİTİM PROJESİ(P-HEP)
“Oku yaradan Rabbinin adı ile oku!”


-Esnaf ve küçük ölçekli işletmeler(KOBİ)ler için AB hibe ve teşvikler hususunda danışmanlık eğitim kursları


-Ev kadınını sosyal hayatla buluşturma projesi


-Meslek edindirme eğitim ve istihdam projesi


-PSSP(palandöken sivil savunma eğitim projesi


-Kültür-sanat-sağlık-eğitim projesi


-Temel sağlık ve ilk yardım kursları projesi


-Belediye çalışanları hizmet içi eğitim ve halkla ilişkiler kurslarına tabi tutmak.




9.TOPLUMSAL KALKINMA PROJESİ
“Evet başaracağız”


-Esnaf ve küçük ölçekli işletmeler(KOBİ)ler için AB hibe ve teşvikler hususunda danışmanlık eğitim kursları


-Küçük sermayelerin birleştirilmesi projesi(KSBP)


-Yap-işlet-devret yatırım ve istihdam projesi


-Bu ilçeye bir tuğlada sen koy projesi


-Belediye etüt ve proje müdürlüğünün kurulması




10.PALANDÖKEN GENÇLİK-EĞİTİM MERKEZİ (PAL&GEM) PROJESİ
“Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar tayin eder.”


-PAGEP-çocuk spor okulları gelişim projesi


-Sağlıklı bir toplum ideali ile;herkes için ve her yaş için spor projesi


-Palandöken ilçesinin her mahallesini en az iki beden eğitimi ve spor öğretmeni projesi


-Palandöken ilçesinin her mahallesine,futbol-basketbol,voleybol ve hentbol mahalle takımları ve mahallilik projesi




11.E-BELEDİYE PROJESİ(BELEDİYECİLİĞİ OTOMASYONLA HALKIN HİZMETİNE SUNMAK)


12.ULUSLARARASI KAMP EĞİTİM PROJESİ
Ülkemizdeki ve uluslar arası spor kulüplerinin hazırlık dönemi yüksek rakımlı kamp çalışmalarını sürdürebilmelerini sağlayacak palandöken dağındaki projemiz.




13.2011 UNİVERSİAD ERZURUM İle ilgili çalışmalar
Kaymakamlık-Üniversite-Belediye ve sivil toplum örgütleri eş güdümü ile belediyede kurulacak AR-GE çalışmaları


-Erzurum kültür alanı projesi




-2011 öncesi organizasyonu tarihi,ekonomik,sosyal ve insani önemine yönelik toplumsal eğitim projesi


-Kiremitlikten-Palandöken kayak merkezine gondol projesi


Ulaşılabilir hedefler! Uygulanabilir projelerle mümkündür.


Ahmet Gökhan YAZICI


Diyorum.




Kıymetli basın mensupları,muhterem hemşehrilerimiz


Basın toplantımızı bitirirken kutsal davaya şanlı mücadeleleriyle hizmet edip ve bizlere emanet eden başta Türk dünyasının yılmaz savunucusu,rahmetli Alparslan Türkeş Beyi ve Ülkücü Türk milliyetçisi şehit ağabeylerimizi ve bütün vatan şehitlerimizi rahmetle anıyor,mekanlarının cennet,olmasını Cenabı Hak dan niyaz ediyor,onların manevi huzurunda bu kutsal emanetlerine ihanet etmeden,devraldığımız sancağı “Baş düşer Bayrak düşmez”inancı ile yede düşürmeden,lekelemeden,yönetim hakkı ve Bey tül mala göz dikmeden Türk milletinin inanç ve değerlerinin ilkeli,idealist bir sembolü ve savunucusu olarak,geride bıraktıkları yetim feryatları,kan ve gözyaşılarının vebal ve sorumluluğu çerçevesinde,sürdüreceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum.Palandöken ilçemizde yaşayan halkımıza da son söz olarak;


“Başarı Hakka ve Halka İnananlarındır”diyor


“Gündüz hizmetçiniz!gece bekçiniziz!”
Selam-saygı dua

Ahmet Gökhan YAZICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HALUK’UN AMENTÜSÜ

AYBALA

ÖZBEKİSTAN